Skip to content
Politică

Un nou scandal în alianţa USR-PLUS. Acuzaţii grave lansate de USR Alba

Facebook/Alianta USR PLUS
" "

Consilierii locali ai Municipiului Alba Iulia au votat în ședința de vineri, 26 februarie, mandatarea primarului Gabriel Pleșa (USR) să semneze în numele şi pe seama UAT Municipiul Alba Iulia, contractul dintre Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Transport Public (AIDA-TL) și Societatea de Transport Public SA Alba Iulia (STP).

Decizia susţinută de consilierii locali PLUS este criticată în termeni duri de preşedintele USR Alba, deputatul Beniamin Todosiu, care anunţă că se va adresa conducerii centrale a alianţei USR-PLUS. „Gestul colegilor din PLUS este regretabil și mă întreb dacă aceștia înțeleg cu adevărat ce înseamnă responsabilitatea poziției de consilier local. Când au fost învestiți în funcție au jurat că vor fi în slujba cetățeanului, iar acest lucru înseamna să apere interesele albaiulienilor.

" "
" "

Sunt dezamăgit și îngrijorat de votul colegilor de alianță care practic, astăzi, și-au bătut joc de albaiulieni și au angajat primăria într-un contractat despre care există suspiciuni rezonabile că e păgubos și cu vădite semne de ilegalitate.

Vă anunț că voi sesiza Biroul Național al Alianței USR PLUS privind acest derapaj al colegilor din PLUS pentru că gestul lor încalcă toate principiile pe care am promis că le respectăm și că luptăm pentru ele„, scrie Beniamin Todosiu pe Facebook.

Din cauza acumulării de datorii ale primăriei către STP, din 24 februarie a fost eliminată gratuitatea pe mijloacele de transport în comun din Alba Iulia pentru pensionari şi elevi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *