Skip to content
Politică

Un nou scandal în USR PLUS. Subprefectul de Alba, prins cu o diplomă de licență nerecunoscută de Ministerul Educației, demisionează

Facebook/Viorel Rascovici

Subprefectul de Alba, Viorel Rașcovici, susținut de USR PLUS, a anunțat că demisionează în urma scandalului privind studiile universitare. Acesta a anunțat pe grupurile interne ale partidului că va depune la Ministerul de Interne demisia în cursul zilei de vineri, potrivit b1.

Viorel Roșcovici și-a trecut în CV că a urmat studii superioare la ”Universitatea Internațională Deschisă Tecnoeconomie și Cooperare Româno-Americană din București, Facultatea de Drept, Legislație Internațională Comparată, Diplomație și Consultanță Juridico-Economică, domeniul fundamental științe juridice”. Universitatea respectivă era neacreditată.

În vârstă de 52 de ani, Viorel Raşcovici a fost desemnat la sfârşitul lunii februarie de USR PLUS pentru funcţia de subprefect.

Preşedinte al USR Cergău, comună în care a fost ales anul trecut consilier local, Raşcovici este fost poliţist, acesta ocupând în cadrul IPJ Alba funcţii precum agent şef principal în cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Blaj şi organ de cercetare penală al poliţiei judiciare în perioada 2005 – 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *