Skip to content
Politică

Un nou spectacol marca Daea: Shaorma cu carne de oaie

Celebrul și controversatul ministru al Agriculturii, Petre Daea, vine o nouă inițiativă asemănătoare cu cele cu care ne-a obișnuit deja.

Mai exact, Daea este de părere că românii vor consuma mai multă carne de oaie dacă bucătarii de la şcolile de profil vor fi învăţaţi să facă shaorma cu carne de oaie. Petre Daea vrea chiar şi o lecţie deschisă de preparare a shaormei cu carne de oaie, informează postul de televiziune B1 TV.

”Vă vom invita, în baza acestui program pe care îl avem, la trei evenimente, iar unul va fi la o şcoală de bucătari, unde facem nişte meniuri din carne de oaie. Va fi o lecţie deschisă la care vă invităm. O a doua lecţie: un procesator o să pregătească o shaorma din carne de oaie şi să sperăm că vom găsi şi ingredientele necesare pentru a vedea că acest produs se poate valorifica, fiind extrem de valoros”, a spus Daea.

Şi epopeea ministrului continuă:

”O reţea de restaurante va prezenta în perioada următoare şi câteva meniuri din carne de oaie. Toate acestea se fac într-un concept unitar, nu se fac la întâmplare şi sperăm că anul viitor vom găsi în Bucureşti magazine şi unităţi de comercializare speciale pentru carnea de oaie şi produsele din carne de oaie.Facem aceste acţiuni şi cu lâna şi cu carnea de oaie şi cu porcul şi cu toate celelalte, cu puii şi cu mierea pentru copii, pentru a promova produsele româneşti, pentru a promova consumul de produse româneşti şi a putea intra în supermarketuri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *