Skip to content
Politică

Un nou spital bombardat în Siria: Zeci de morți și răniți

Serviciul de intrevenţie al Apărării Civile şi Comitetele Locale de Coordonare au anunţat că cel puţin 10 persoane au murit în urma raidurilor aeriene care au vizat zonele controlate de opoziţie, în timp de Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului a raportat 11 decese.

Activiştii au raportat bombardamente în zona unei clinici din cartierul Marjeh, aflat sub controlul rebelilor sirieni, la distanţă de doar o zi după ce raidurile aeriene au distrus o altă unitate medicală.

O asistentă se afla printre persoanele rănite în urma atacului care a lovit clinica, potrivit echipelor de salvare, informează AFP online.

Zeci de morţi şi mai mulţi răniţi în urma violenţelor de vineri în oraşul sirian Alep, relatează agenţia de ştiri Associated Press, citând informaţii publicate de activiştii din Siria şi de televiziunea de stat de la Damasc.

După o dimineaţă liniştită, avioanele regimului de la Damasc au lansat noi atacuri aeriene, vizând zonele controlate de opoziţie în Alep, fapt ce a determinat clericii să suspende rugăciunile în moscheile oraşului, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului şi Comitetelor Locale de Coordonare, informează antena3.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *