Skip to content
Politică

Un om din regimul Băsescu pune PNL pe jar. Orban nu pare să aibă ceva împotrivă EXCLUSIV

cotidianul.ro

Liderul Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, nu are niciun stres că un om din regimul fostului președinte Traian Băsescu pune PNL pe jar.

CITIȚI ȘI: O fostă PDL-istă bagă zâzanie în PNL. Declarație năucitoare

După cum puteți citi în linkul de mai sus, Cristina Trăilă – președintele Autorității pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP) de pe vremea lui Emil Boc – a declarat miercuri seară la DCnews că fuziunea dintre foștii PDL-iști și vechii PNL-iști nu s-a încheiat nici acum și că partidul a fost „măcinat de convulsii”.

Amintim că Trăilă este deputat de București din luna iunie, după ce a intrat în Parlament ca urmare a retragerii lui Eugen Nicolăescu, care a plecat la BNR, în funcția de viceguvernator.

Revenind la subiect: redacția PSnews.ro l-a contactat joi dimineață pe Ludovic Orban, pentru un punct de vedere cu privire la situația din partid.

„Dumneavoastră mă puneți pe mine să comentez afirmațiile unei colege de partid? E o fuziune făcută, care este consumată. Cine nu simte că nu s-a realizat fuziunea, nu se datorează lucrul acesta conducerii PNL. Din punctul meu de vedere și al colegilor mei, este un singur partid și toți membrii sunt tratați în mod egal” au fost primele cuvinte ale liderului liberal.

Reporterul PSnews.ro a insistat, invocând faptul că președintele PNL știe mult mai bine cum stau lucrurile decât simplii spectatori la viața partidului, însă Ludovic Orban a continuat în aceeași notă: „Da, dar încă o dată vă spun: v-am dat răspunsul”.

Solicitat să precizeze dacă mai există sau nu probleme acum, după fuziunea anilor 2014-2015, Orban a replicat: „Din punctul meu de vedere și al conducerii PNL, nu există decât o singură (formațiune – n.r.)… Toți membrii sunt egali și nu contează de unde au provenit”.

Reporterul PSnews.ro a făcut ultima încercare: riscă acum Cristina Trăilă sancțiuni pe linie de partid după controversata declarație?

„Haideți, fiți serios!” a încheiat Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *