Skip to content
Coronavirus

Un senator român, infectat cu coronavirus. Un alt parlamentar, coleg de partid, s-a autoizolat la domiciliu

Inquam Photos / George Calin

Un parlamentar român a fost infectat cu coronavirus după ce a participat la o reuniune internațională. Acesta a fost săptămâna trecută la o adunare parlamentară NATO. Când s-a întors în țară a aflat de la televizor că la acea adunare ar fi existat două persoane cu coronavirus. Senatorul, care este candidatul PNL la Primăria Constanța, a decis  să se autoizoleze la domiciliu, în Constanța. Ieri, senatorul PNL Vergil Chițac, susținea pe pagina sa de Facebook că suferă de o simplă răceală, că nu are simptome de infecție cu COVID 19, dar că totuși ăși va face testul.

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a declarat că pentru senatorul Vergil Chițac testul a ieșit pozitiv.

Da, vă confirm informația. Senatorul Chițac a făcut testul pentru coronavirus, așa cum deja știti și rezultatul a ieșit pozitiv. Atât pentru el, cât și pentru soție. Din momentul în care am aflat, am decis să mă autoizolez și eu deoarece ultima data când m-am întâlnit cu domnul senator a fost luni, săptămâna aceasta. Am plecat, ieri, spre Parlament și în momentul când voiam să intru în clădire am primit vestea că domnul Chițac s-a testat pentru coronavirus. MI-am sunat șeful de la partid și l-am informat despre situația și am plecat spre casă. De atunci, m-am autoizolat și aștep rezultatul testului”, a declarat Bogdan Huțucă pentru ordinea.ro.

„Din momentul în care am aflat, am decis să mă autoizolez și eu deoarece ultima data când m-am întâlnit cu domnul senator a fost luni, săptămâna aceasta. Am plecat, ieri, spre Parlament și în momentul când voiam să intru în clădire am primit vestea că domnul Chițac s-a testat pentru coronavirus. MI-am sunat șeful de la partid și l-am informat despre situația și am plecat spre casă. De atunci, m-am autoizolat și aștept rezultatul testului”, a declarat Bogdan Huțucă pentru ziarul Ordinea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *