Skip to content
Politică

Un partid din România îl asumă pe Vlad Ţepeş ca SIMBOL politic

Formaţiunea politică lansată de deputatul Bogdan Diaconu, şi-a lansat logo-ul oficial. Acesta cuprinde figura lui Vlad Ţepeş, pe fondul unei hărţi a României, ce include Basarabia şi Bucovina de Nord.

Partidul România Unită a fost lansat de Bogdan Diaconu, după ce acesta şi-a dat demisia din PSD, din cauza intrării UDMR la guvernare.

“Domnitorul Vlad Ţepeş este simbolul de pe sigla Partidului România Unită pentru că ne asumăm idealurile lui de justiţie socială şi de luptă pentru neatârnarea ţării. Fundalul siglei PRU ne arată harta României reîntregite pentru că ne asumăm, în egală măsură, proiectul reîntregirii României. Vă chem aşadar alături de Partidul România Unită să luptăm împreună pentru dreptate, unitate şi o viaţă demnă pentru toţi românii, în care toţi cetăţenii acestei ţări să aibă cele necesare traiului zilnic. Dacă avem o ţară bogată, ea trebuie să fie bogată pentru toţi, nu doar pentru unii! Toţi cei din Partidul România Unită ne încolonăm sub stindardul lui Vlad Ţepeş şi ne asumăm că vom construi o Românie întreagă, puternică şi îmbelşugată pentru fiecare român!”, a explicat deputatul, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *