Un pasager a MURIT la bordul unui avion Lufthansa, între Thailanda și Germania. „Toată lumea țipa”

Sursa foto: Pixabay

Un bărbat aflat la bordul unui avion Lufthansa, din Thailanda către Germania, a murit joi, la bordul avionului. Bărbatul avea 63 de ani şi călătorea împreună cu soţia sa. El fusese observat, încă de la îmbarcare, că respiră greu şi că transpiră neobişnuit de mult, dar femeia a dat vina pe faptul că alergaseră să prindă avionul.

„Bărbatul, neidentificat, s-a urcat la bordul unui Airbus A380 în Bangkok, cu puțin timp înainte de miezul nopții, vizibil bolnav, transpirat și „respirând mult prea repede”, a povestit Karin Missfelder pentru postul german elvețian Blick, scrie New York Post.

Iniţial, soția bărbatului a susținut că au trebuit să se grăbească să prindă zborul, acesta fiind motivul pentru care nu se simțea bine. Dar, după ce l-a urmărit pe bărbat câteva momente, Missfelder – care este specialistă în asistenţă medicală la Spitalul Universitar din Zurich – a spus că a informat o însoțitoare de bord că trebuie să fie examinat de un medic.

Un tânăr polonez, aflat  a răspuns la apel, l-ar fi întrebat pe bărbat cum se simte, i-a simțit pulsul și a spus că este bine.

„I-au dat puțin ceai de mușețel, dar apoi a scuipat sânge într-o pungă pe care i-a întins-o soția”, a spus soțul lui Missfelder, Martin.

Curând, sângele a început să i se reverse din gură și nas, pasagerii devenind astfel niște martori înspăimântați.

„A fost o groază absolută, toată lumea țipa”, a spus Martin, susținând că victima a pierdut litri de sânge, care s-a împrăștiat pe pereții avionului.

Timp de aproximativ o jumătate de oră după aceea, însoțitorii de bord au încercat să efectueze manevre de resuscitare – chiar dacă asistenta a spus că știa că este fără speranță.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL