UPDATE Patinoar olimpic, inaugurat în Capitală. Ionuţ Stroe: Investiția a fost susținută și de consilierii locali PNL

Sursa foto: Daniel Băluță

UPDATE, ORA 13.51

Liderul PNL Sector 4, Ionuţ Stroe, a notat pe Facebook că patinoarul Berceni Arena din Sectorul 4 a găzduit primul meci de hochei din Bucureşti, după o pauză de 12 ani şi avem primul patinoar construit de la 0, în Capitală, în ultimii 70 de ani, el precizând că investiţia a fost susţinută şi de consilierii locali PNL.

“Patinoarul Berceni Arena din Sectorul 4 a găzduit aseară primul meci de hochei din București, după o pauză de 12 ani.

Avem primul patinoar construit de la 0, în București, în ultimii 70 de ani! Este unul dintre proiectele de suflet ale primarului Daniel Băluță, pe care îl felicit. Sportul este esențial pentru comunitate, iar această investiție a Primăriei Sectorului 4 a fost susținută și de consilierii locali ai PNL Sector 4”.

ŞTIREA INIŢIALĂ

După 12 ani de pauză, sâmbătă seară s-a disputat primul meci oficial de hochei în Capitală. Supercupa României dintre CSM Corona Brașov și ACSH Gheorgheni s-a desfășurat pe noul patinoar Berceni Arena, care a fost inaugurat cu această ocazie în sectorul 4.

Patinoarul este prima construcție de acest gen în București, după 70 de ani. Clădirea a fost ridicată de la zero, într-un an și 8 luni, are două etaje, 800 de locuri și a costat 10 milioane de euro.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: