Un poliţist din Peru s-a deghizat în Moş Crăciun pentru a aresta traficanți de droguri

Sursă foto: Twitter - X / Captură video

Un polițist din Peru s-a deghizat în Moș Crăciun pentru a trece „neobservat” într-o operaţiune împotriva unei bande de traficanţi de droguri într-un oraş situat la nord de Lima, scrie Agerpres.

Agenţii peruani au reuşit să prindă doi bărbaţi care vindeau cocaină şi marijuana într-o casă din Huaral, la aproximativ 70 de kilometri de capitala peruană, potrivit imaginilor şi comunicatelor oficiale difuzate sâmbătă.

„Un membru al grupului de poliţişti din Terna s-a deghizat în Moş Crăciun pentru a trece neobservat în acel cartier periculos”, a declarat în faţa reprezentanţilor presei colonelul Walter Palomino, coordonatorul Escadronului Verde din cadrul Poliţiei Naţionale Peruane.

„Această strategie a fost încununată de succes”, a adăugat el.

Poliţistul care a îmbrăcat costumul tradiţional de Moş Crăciun a spart uşa unei locuinţe şi l-a arestat pe unul dintre suspecți.

În timpul operaţiunii, doi bărbaţi au fost arestaţi şi sute de pachete de cocaină şi de marijuana, a căror valoare totală nu a fost deocamdată stabilită de autorităţi, au fost confiscate.

Una dintre persoanele reţinute a fost prezentată în faţa presei sub pseudonimul „Grinch”, numele unui popular personaj de ficţiune dintr-un film de animaţie american.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL