Skip to content
Alba Știri locale

Un preot infectat cu coronavirus a părăsit carantina pentru a ține slujbe în biserică: El este cercetat penal

Inquam Photos/Dan-George Porcuțan

Un preot din Alba Iulia, testat pozitiv cu COVID-19, este cercetat de polițiști după ce ar fi încălcat măsura izolării la domiciliu mergând la biserică pentru a oficia mai multe slujbe.

Un preot din Alba Iulia, care a fost diagnosticat, duminică, cu COVID-19, este cercetat după ce ar ar fi încălcat măsura izolării la domiciliu, potrivit unui comunicat transmis de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, potrivit digi24.

Preotul, care slujeşte la o biserică dintr-o suburbie a municipiului Alba Iulia, ar fi oficiat, după testarea pozitivă, mai multe slujbe religioase.

„Poliţiştii din Alba Iulia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 43 de ani, din Alba Iulia, ar fi încălcat măsura izolării la domiciliu, dispusă ca urmare a diagnosticării cu virusul SARS – CoV-2, pentru o perioadă de 14 zile, din data de 31 octombrie 2021.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru zădărnicirea combaterii bolilor”, se menţionează în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *