Skip to content
Politică

Un președinte de partid a demisionat din funcție

Liderul unui partid din România a anunțat, duminică seară, că a demisionat din funcția pe care a deținut-o în ultimii trei ani.
Mihail Neamțu, preşedintele partidului Noua Republică, într-o postare pe contul său de socializare, precizează că „a sosit momentul unei retrageri” și că se va dedica, în viitor, vieții de familist.
„Există momente în viață când ierarhia priorităților noastre se resetează.
O întâmplare fericită petrecută-n familia mea face obligatoriu acest anunț. Sunt astăzi soț și viitor tată, ceea ce n-am fost în perioada fierbinte de structurare a mișcării Noua Republică.
Trei ani de viață adultă i-am dedicat, cu timp și fără timp, vieții în Cetate. Acum a sosit momentul unei retrageri. De astăzi, 16 martie 2015, renunț la funcția de Președinte al singurului partid românesc afiliat încă din 2013 la Alianța Conservatorilor și a Reformiștilor Europeni.
Doresc să mulțumesc fiecărui om în parte care mi-a oferit încrederea și tuturor echipelor cu care-am lucrat. Vreau să vă felicit pe toți pentru c-ați dat un uriaș impuls de speranță democratică unei Românii blocate-n deznădejde”, a scris Mihail Neamțu, pe Facebook, redând o parte din comunicatul de presă postat pe site-ul partidului, în care prezintă și palmaresul activitații sale la șefia partidului, dar și „umbre sau nereușite incluse în mandatul său de Președinte exercitat oficial pe durata a 32 de luni”, scrie Mihail Neamțu pe Facebook.

Neamțu a mai precizat că va coopera activ pentru asigurarea unui interimat și va susține valorile fondatoare ale partidului de libertate, dreptate, muncă, familie și credință în continuare.

„De astăzi începând, renunț la toate atribuțiile politice și administrative care-mi reveneau ca Președinte al partidului Noua Republică. O echipă de oameni liberi și demni, aleși la Congresul extraordinar din 2014, va duce mai departe flacăra Dreptei conservatoare pentru alegerile locale din 2016. Voi coopera activ pentru asigurarea unui interimat.

În ceea ce mă privește, rămân simplu membru al Partidului și voi susține mai departe, în spațiul public sau privat, valorile noastre fondatoare: libertatea, dreptatea, munca, familia, credința”, a punctat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *