Skip to content
Politică

Viorel Cataramă se retrage din cursa pentru prezidențiale. Vezi pe cine va susține

Viorel Cataramă se retrage din cursa pentru Cotroceni. Omul de afaceri a făcut anunţul marţi, într-o conferinţă de presă.

„Renunţ la candidatura la funcţia de preşedinte al României şi îmi dau sprijinul domnului Cristian Diaconescu”, a spus Cataramă.
‘Renunţ la candidatura la funcţia de preşedinte al României şi îmi dau sprijinul domnului Cristian Diaconescu’, a spus Cataramă. Cer tuturor celor care până astăzi au fost alături de mine să creadă în continuare în ideile pe care le-am promovat şi să sprijine în continuare candidatura al Preşedinţie a domnului Cristian Diaconescu’, a spus Cataramă, la sediul Fundaţiei Mişcarea Populară din Calea Griviţei.

Acesta a amintit că şi-a lansat candidatura la Preşedinţie pe ideea că partidele politice sunt structuri mafiote.

‘Eu mi-am lansat campania electorală pe ideea că toate partidele din România sunt structuri mafiote, cel mai bine organizate şi consolidate, şi care au ca principal obiectiv al existenţei furtul din banul public. Atât timp cât domnul Diaconescu era într-un astfel de partid politic, nu am putut să găsim o colaborare corectă. Astăzi, când domnul Diaconescu a ajuns la concluzia că şi Partidul Mişcarea Populară este un astfel de partid – deşi este tânăr pe scena politică, a făcut paşi mari în direcţia transformării într-o structură mafiotă aşa cum sunt toate partidele politice -, şi şi-a dat demisia din acest partid şi candidează ca independent, am convenit să preia ideile principale din programul meu, iar eu îl voi susţine cu toate puterile mele pentru a duce la îndeplinire acest program’, a arătat omul de afaceri.

De asemenea, Cataramă a precizat că mai avea în program modificarea Constituţiei.

‘În programul meu era modificarea Constituţiei, anume eliminarea posibilităţii ca partidele politice să numească reprezentanţi în administraţia centrală sau locală cu excepţia funcţiilor de prefect, secretar de stat şi subsecretar de stat, că şefii Parchetelor, ai Instanţelor judecătoreşti şi ai Poliţiei la nivel central şi local să fie aleşi de către populaţie o dată la patru ani cu ocazia alegerilor locale, că toate licitaţiile trebuie anunţate cu cel puţin 90 de zile înainte, singurul criteriu de adjudecare fiind preţul. Avem o evaziune fiscală foarte puternică, un furt masiv din banul public, adică, din 10 lei cheltuiţi din banul public, 6 lei se fură’, a mai arătat Cataramă.

sursa: agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *