Skip to content
Politică

Un primar din Giurgiu, reales cu 100% din voturi. A fost votat şi de opoziţie

Inquam Photos / Octav Ganea

Dumitru Văcaru, care a revenit la PNL, în pragul alegerilor, după un ocol de mai mulţi ani pe la PSD, este primar în comuna Gostinu din Giurgiu de 12 ani, iar la alegerile locale din 2020 a obţinut 100% din voturi, fiind votat şi de opoziţie.

Dumitru Văcaru a ajuns primar la Gostinu în anul 2008. Atunci a câştigat alegerile cu 73% din voturi. Patru ani mai târziu a luat 96% din voturi, iar în 2016 a scos 89%.

Localnicii sunt foarte încântaţi de primar: „Ce se întâmplă că e foarte bun. Este foarte bun. A făcut tot ce trebuit în comuna asta şi face în continuare. Îl votăm până l-om băga în formol şi tot nu îl dăm afară“, a spus o femeie reporterilor Digi24.

Să vă spun sincer: am votat cu consilierii mei la PSD şi cu primarul în funcţie la comună. Pentru faptul că e la al treilea mandat şi mai e ceva de făcut şi plus de asta ştiam că şansele unui candidat din partea PSD-ului ar fi fost minime. Mai trebuie făcut pe şoseaua principală şanţuri, pavele şi mai sunt foarte multe lucruri de făcut”, a spus Ion Sprangate, candidat PSD la funcţia de consilier, într-un reportaj realizat de Digi24.

La Gostinu nu doar strada principala este asfaltată, ci şi uliţele – cu bani luaţi prin fonduri europene. Cu fonduri UE a refăcut una dintre cele două şcoli şi grădiniţa.

Tinerilor le-a făcut discotecă în aer liber şi chiar teren de fotbal. Fiecare localnic are apa trasă la poartă, iar marele proiect al noului mandat este să aducă conducta de gaz în comună.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *