Skip to content
Ialomița Politică Societate

Un primar din Ialomiţa a construit un WC de 44 de mp cu 45.000 de euro

Consiliul Judetean Ialomita

Grupuri sanatare moderne, aşa cum este normal să aibă orice unitate de învăţământ, au fost construite la şcoala din comuna ialomiţeană Mărculeşti. La inaugurare a participat şi Victor Moraru, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa.

Primăriei Mărculeşti care a marcat finalizarea proiectului ”Dotare Şcoala Gimnazială ”Alexandru Rădulescu” cu grupuri sanitare”, finanţat prin Programul Judeţean de Dezvoltare Locală – Ialomiţa 2018 al ADI, finanţată de Consiliul Judeţean.

L-am felicitat pe domnul primar Sorin Ciriblan pentru că a reuşit să termine investiţia chiar înainte ca elevii să înceapă şcoala. Aceştia vor avea de acum înainte lavoare decente pentru a se spăla pe mâini şi grupuri sanitare curate, aşa cum este normal să fie în fiecare şcoală din judeţ”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean.

Valoarea proiectului a fost de 212.481,33 lei, din care: 169.981,78 lei – finanţare nerambursabilă din cadrul Programului Judeţean de Dezvoltare Locală Ialomiţa, iar  42.499,55 lei  este suma suportată din bugetul localităţii Marculesti, scrie adevarul.ro.

Suprafaţa construită este de 44.13 mp. Este vorba despre un hol grup sanitar, un  grup sanitar elevi fete (2 lavoare şi patru cabine), un  grup sanitar elevi băieţi (2 lavoare şi patru cabine), un grup sanitar persoane cu handicap (1 lavoar şi o cabină), un grup sanitar profesori (1 lavoar şi o cabină) şi o ieşire de serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *