Skip to content
Prahova Știri locale

Un primar din Prahova acordă „ajutoare de urgență” pentru cei cu venituri de până la 3.800 de lei pe lună

facebook

Localnicii din comuna prahoveană Filipeștii de Pădure care au venituri mai mici de 3.800 de lei pe lună de membru de familie vor primi un pachet cu alimente, cadou de Paști, din partea primăriei. Cadoul are titlul de ajutor social de urgență, scrie publicația locală Ziarul Incomod.

Astfel, beneficiarii vor primi un pachet cu alimente în valoare de 65 de lei/ familie. Cadoul va conține un pui, un litru de ulei, un kilogram de zaghăr, un kilogram de făină, un kilogram de orez, 450 de grame de cașcaval, un kilogram de carne, un cozonac, o sticlă cu suc de 2 litri.

Atunci când au impus acest plafon de venit lunar de aproape o mie de dolari pe membru de familie, aleșii locali s-au inspirat după modelul altei primării de comună din Prahova, scrie g4media.ro.

Autoritățile au precizat că au fost identificate aproximativ 2000 de familii din Filipeștii de Pădure care vor beneficia de cadoul de Paști, dat fiind acest plafon foarte ridicat. Pentru pachetele cu alimente considerate ”ajutor de urgență în natură pentru persoanele aflate în dificultate” a fost alocată suma de 100.000 de lei de la bugetul local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *