Skip to content
Brăila Știri locale

Un primar dintr-un oraş important demontează noile restricţii anti-COVID „lipsite de logică”

Facebook

Primarul municipiului Brăila, social-democratul Dragomir Viorel Marian, afirmă că n-ar fi luat niciodată măsuri ”lipsite de logică” aşa cum au fost impuse de guvernanţi pentru reducerea pandemiei. Acesta calculează că, dacă 3.000 de persoane merg la mall, dacă magazinele ar fi deschise 13 ore, media de personae pe oră ar fi 230, în timp ce, dacă programul se reduce cu 3 ore, media creşte la 300 de persoane pe oră.

Niciodată nu aş fi impus astfel de măsuri lipsite de logică. NICIODATĂ !!! În week-end magazinele, restaurantele, etc se închid la ora 18.00! În cursul săptămânii se închid la ora 21.00. Ce studiu a generat aceste ore ? Este o regulă stabilită de aceiaşi oameni care au închis pieţele anul trecut?”, a scris primarul din Brăila pe Facebook.

Acesta a făcut un studiu de caz: „3.000 de brăileni merg în 13 ore la 1 supermarket = 230 brăileni / 1 ora

3.000 de brăileni merg în 10 ore la 1 supermarket = 300 brăileni / 1 ora

Care este logica acestei măsuri? Distanţarea fizică? Serios? (…) În week-end, brăilenii trebuie să intre în casă la ora 20.00. În cursul săptămânii Guvernul a convins COVIDUL să iasă la atac de la ora 22.01. Care este logica acestei măsuri? (…) Restricţiile fără logică scad ”, a mai scris primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *