Un psiholog român face peste 2 milioane de euro pe an antrenând neuronii antreprenorilor și sportivilor

Sursa foto: Unsplash

Doctorul în management și psihologul Costin Dămășaru a investit în ultimii cinci ani aproximativ 1,5 milioane de euro pentru ca managerii, antreprenorii, sportivii profesioniști, copiii să-și poată îmbunătăți performanțele mentale și sănătatea printr-un fel de joc. Business-ul lui a ajuns la 2 milioane de euro în doar câțiva ani și se va extinde pe piețe externe, începând cu SUA.

În cele două centre sub brandul Veruvis pe care le operează în București, dintre care unul dedicat copiilor, clienții Dr. Drd. Psih. Costin Dămășaru conduc cu „puterea minţii”, prin modularitatea undelor cerebrale, mai exact, un avion de vânătoare sau un alt aparat de zbor , într-un simulator performant de gaming. În acest mod, își pot optimiza reţelele neuronale disfuncţionale, având ca efect un somn mai odihnitor,  faptul că devin mai intuitivi, mai inovativi, își gestionează mai bine emoțiile, au o capacitatea crescută de înțelegere a contextelor și de a lua decizii asumate, obiective, nu atât de mult influențate de emoții.

Potrivit managerului Veruvis, testele au arătat că după antrenamentele  neuronale, antreprenorii pot identifica și fructifica  mult mai rapid oportunități, procesul de colectare, procesare și utilizare a informației în context devine mult potențat. Iar lucru acesta se vede și pe hărțile mentale, pentru că aceste antrenamente sunt precedate de o mapare a creierului.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: