Un român a câștigat 200.000 de euro la loterie, în Spania. „Îmi plătesc datoriile și plec acasă”

Sursa foto: lavozdegalicia.es

Un român stabilit în localitatea spaniolă Viveiro a obținut un premiu în valoare de 200.000 de euro la Loteria del Niño, după ce a cheltuit suma de 200 de euro într-un bilet cumpărat de la Bar Luar, un local istoric situat pe strada centrală Benito Galcerán.

Știrea câștigului a circulat rapid prin comunitatea din Viveiro, iar în dimineața următoare, un număr mare de localnici curioși s-au adunat la bar.

Potrivit publicației La Voz de Galicia, fericitul câștigător este un român care lucrează în domeniul construcțiilor. Acesta și-a făcut apariția la bar în jurul orei 13:30, la scurt timp după ce premiul principal a fost anunțat.

Întrebat ce va face cu banii, bărbatul a spus că că intenționează să utilizeze suma câștigată pentru a-și plăti unele datorii și pentru a-și face niște mici capricii.

Câștigătorul a recunoscut că participă des la jocurile de noroc, cum ar fi cel de Crăciun, dar nu a avut succes până acum.

În prezent, se simte mai liniștit și are în plan să se întoarcă în România. „În martie aveam în vedere să plec în România, iar acum voi face acest lucru mult mai liniștit”, a declarat el.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: