Skip to content
Politică

Un senator PNL trage un SEMNAL DE ALARMĂ! „România se îndreaptă spre dictatură!”

Sub conducerea lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, România se îndreaptă în pas vioi spre dictatură – este constatarea economistului Florin Cîțu. Senatorul PNL atrage atenția că, dacă nimeni nu li se va opune ferm, PSD și ALDE vor arunca țara în ruină.

”Fara sanctiuni, PSD+ALDE+UDMR scot Romania din UE pana in 2020!

Atat timp cat Comisia Europeana nu va conditiona fondurile europene de respectarea statului de drept, Dragnea si Tariceanu alaturi de cei care ii sustin in Parlament vor continua sa instaureze dictatura in Romania.

Atat timp cat actionarul Bancii Transilvania, BERD, care a pierdut 30% datorita deciziilor criminale din OUG 114 accepta sa mai discute cu ministrul finantelor publice din Romania in loc sa-l dea in judecata pentru pierderi, cel din urma va continua sa dea ordonante care sa omoare economia si prin care statul preia si mai mult controlul.

 Guvernul Romaniei trebuie sa inteleaga ca exista consecinte imediate si dure pentru astfel de decizii. Da, investitorii au reactionat si finanteaza Romania scump si foarte rar. Dar este nevoie de mai mult”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook!, potrivit b1.

Din cauza PSD-ALDE, susține senatorul, România a ajuns într-o situație atât de gravă, încât pur și simplu nu mai e loc pentru diplomație:

”Este nevoie de reactii clare si dure din partea partenerilor strategici impotriva acestor infractori. Nu mai este timp pentru diplomatie. Cum pot ceilalti ministri de finante sa stea la masa cu un ministru care calca in picioare Tratatul de Functionare, Pactul Fiscal, submineaza independenta politicii monetare si cel mai grav nu respecta legile care reglementeaza sectorul sau (legea finantelor publice si legea responsabilitatii fiscale)?”.

Florin Cîțu a mai scris să se apropie alegerile, un bun moment ca românii să-i sancționeze pe politicienii Puterii pentru aceste derapaje de la democrație:

”In acelasi timp, a venit si momentul adevarului pentru romani. Incep doi ani de alegeri. PSD+ALDE si UDMR au aratat cum se pozitioneaza fata de romani, fata de independenta justitiei fata de economia de piata. Ii intereseaza doar romanii din sectorul bugetar si mai ales cei care sunt acolo prin legatura cu partidul. Ii intereseaza independenta justitiei doar cand trebuie sa scape de dosare, in rest se folosesc de justitie pentru a-si ascunde averile personale, a-si retroceda proprietati pe care nu le-au avut niciodata, a-si proteja interesele de partid”.

Senatorul mai susține că PSD și ALDE și-au propus să scoată România din UE și să se asigure că statul se poate implica în orice aspect al economiei:

”In ceea ce priveste economia de piata, aici nu se mai ascund. Actiunile PSD+ALDE+UDMR din ultimii doi ani au aratat ca doresc interventia statului asupra fiecarui aspect din economie. Plafonari de preturi, inclusiv dobanzi, controlul strict al circulatiei fortei de munca si a capitalului, supraimpozitarea sectoarelor dinamice din economie, distrugerea sectoarele care folosesc tehnologie avansata. Astazi Romania respecta doar o mica parte din ceea ce s-a obligat sa respecte atunci cand a implorat sa fie parte din UE. Romania a fost impinsa de facto de PSD+ALDE+UDMR in afara UE. Planul acestei coalitii este scoaterea Romaniei din UE. Isi vor duce la indeplinire planul daca in urmatorii doi ani romanii decid sa nu mearga la vot sau si mai rau daca inca mai voteaza cu aceasta coalitie toxica PSD+ALDE+UDMR”.

”Depinde doar de fiecare dintre noi, pana la urma, daca in 2020 Romania este in UE sau in bratele Rusiei si Chinei”, a fost concluzia lui Florin Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *