Skip to content
Politică

Un senator UNPR bate cu pumnul în masă. De ce a fost amânat un vot important

Un senator al Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) bate cu pumnul în masă. De ce a fost amânat un vot privind un important proiect de lege.

Într-un comunicat trimis, marţi, PSnews.ro, senatorul Constantin Popa susţine că amânarea votării iniţiativei legislative privind primul loc de muncă a survenit “ca urmare a dorinței unui coleg de a ieși în evidență”.

Popa consideră că acest proiect de lege “vine în sprijinul a milioane de români” şi, în special, în ajutorul tinerilor.

“„Legea privind primul loc de muncă, un proiect pe care l-am inițiat și care s-a bucurat atât de sprijinul colegilor din UNPR, cât și al celor din grupul PSD, ar fi trebuit ca ieri să primească un vot final din partea Senatului României. Subliniez încă o dată că este vorba de o inițiativă legislativă menită să vină atât în sprijinul tinerilor, cât și al angajatorilor, o propunere extrem de benefică pentru România.

Din păcate, ca urmare a dorinței unui coleg de a ieși în evidență, senatorii au decis amânarea cu o săptămână a proiectului. Sper ca în cele din urmă săptămâna viitoare să fie întrunit numărul necesar de voturi pentru ca această lege să treacă și să poată intra în dezbaterea pentru bugetul de anul viitor.

În acest caz, nu este vorba de un proiect legislativ care să favorizeze un partid sau altul, ci discutăm despre o inițiativă care vine în sprijinul a milioane de români. Este un proiect extrem de bun pentru tineri, un mod prin care noi îi putem ajuta să pornească în viață” este mesajul senatorului UNPR.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *