Skip to content
Politică

Un serviciu secret caută medicamente de 1 milion de lei, inclusiv laxative

ghidcabinet.ro

Un serviciu secret vrea să cumpere medicamente a căror valoare estimată este peste un milion de lei, fără TVA, printre acestea regăsindu-se sedative, medicamente cu acţiune euforizantă, laxative sau combinaţii pentru tratamentul bolii hemoroidale.

Este vorba despre Serviciul de Informaţii Externe (SIE). Licitaţia pentru cumpărarea, cu bani de la bugetul de stat, a peste 350 de loturi de medicamente a fost lansată vineri, scrie Mediafax.

Printre acestea, SIE intenţionează să achiziţioneze 200 de doze de dydrogesteronum şi 2.400 de doze de solifenacinum succinate, medicamente pentru ginecologie, zece tipuri de psiholeptice, medicamente cu acţiune hipnotică, precum şi trei psihoanaleptice, care au o acţiune euforizantă.

De asemenea, Serviciul de Informaţii Externe cumpără medicamente pentru oftalmologie, împotriva tusei şi guturaiului, laxative, dar şi antidiareice, antiinflamatoare şi antiinfecţioase intestinale. Valoarea totală estimată a produselor şi preparatelor farmaceutice solicitate de Serviciul de Informaţii Externe este de de 1.040.004,7 lei, fără TVA.

Potrivit anunţului postat de SIE, termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 martie 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *