Skip to content
Politică

Un site afiliat lui Buble a intrat în colții lui Mircea Badea: O dau în judecată pe tută!

antenaplay.ro

Un site afiliat așa-zisului „jurnalist” Iosif Buble (în realitate, un individ vestit în lung și-n lat pentru furtul de articole practicat de principalul lui portal, Știripesurse.ro) a intrat vineri în colții realizatorului TV Mircea Badea.

CITIȚI ȘI: Proprietarii PSnews câștigă procesul cu Buble. Revolta Luju.ro împotriva furtului comis de Știripesurse

Revolta lui Badea a fost provocată de un articol pe care îl consideră denigrator, publicat vineri de Bugetul.ro, sub semnătura Ancăi Andrei.

„Si cu aceasta manipulare jegoasa, s-a terminat orice fel de referire a mea la site-ul stiripesurse sau la cele afiliate. Definitiv!

P.S. Si o s-o dau eu in judecata pe tuta care semneaza infectia de manipulare”, a scris pe Facebook vedeta de la Antena 3.

Bugetul.ro este alt site controlat de către Buble, după cum vă puteți convinge din instantaneele de ecran de mai jos (luate de pe Rotld.ro, portalul care dezvăluie proprietarul oricărui site din domeniul .ro, câtă vreme respectivul proprietar este o persoană juridică).

Buble 1

Buble 2

SC European Business Environment SRL (CUI: 27855663) este o firmă care – potrivit propriului cod CAEN (7021) – se ocupă cu consultanța de comunicare și relații publice. Încă din martie 2015, redacția PSnews.ro v-a prezentat pe larg – în articolul din linkul de mai jos – cum compania este deținută de către Dumitru „Mitruț” Ianoș, pe atunci angajat al grupului PNL din Camera Deputaților. Același grup PNL era condus în acea perioadă de către Ludovic Orban, nimeni altul decât actualul președinte al Partidului Național Liberal. Mai mult: la un moment dat, Mitruț Ianoș era plătit pe suma forfetară a aceluiași Ludovic Orban.

Înainte să activeze la grupului parlamentar al PNL, Ianoș Dumitru lucrase la cabinetul parlamentar al Dianei Tușa, a doua soție a lui Iosif Buble și în acea perioadă deputat PNL. Între timp, traseista Tușa a trecut la PSD, bifând astfel al șaselea partid din cariera ei politică.

La începutul anului 2015, site-ul Știripesurse.ro – prin legătura sa cu Dumitru Ianoș – provocase un scandal în PNL (în special în aripa PDL-istă), după ce diverse informații din ședințe liberale cu ușile închise apăruseră pe portalul lui Buble.

GĂSIȚI AICI ÎNTREAGA EPOPEE: EXCLUSIV Liderul Grupului Parlamentar PNL, Ludovic Orban, recompensează din bani publici un patron de presă

Pentru că am menționat-o mai sus pe Anca Andrei, trebuie să spunem că – în primăvara anului 2016 – ea s-a ocupat de campania lui Răzvan Mironescu, pe atunci deputat PNL care candida la Primăria Sectorului 6. Mironescu s-a clasat pe locul al patrulea, cu 12,18%, la mare distanță de câștigătorul PSD-ist, Gabriel Mutu (36,91%).

CITIȚI ȘI: Răzvan Mironescu, al doilea „primar care NU este” la Sectorul 6? EXCLUSIV

Alegeri S6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *