Skip to content
Politică

Un SOCIOLOG taie avântul lui Barna și Cioloș: Este devreme să se discute despre o ALIANȚĂ! EXCLUSIV

Pe scena politică românească a ultimelor zile a apărut un nou scenariu de jocuri politice, de data aceasta în cadrul actualei opoziții, fiind vorba despre o eventuală candidatură comună a USR, partidul lui Dan Barna, și MRÎ, platforma politică a lui Dacian Cioloș, la alegerile europarlamentare din 2019. Mai mult, deputatul USR, Claudiu Năsui, a pus în atenția opiniei publice chiar ideea de fuziune între cele două formațiuni politice, menționând că acest fapt este inevitaibl.

În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura luni cu sociologul Mircea Kivu pentru a analiza ipoteza unei colaborări politice între USR și MRÎ. Astfel, analistul politic a atras atenția că este necesară o analiză pe termen lung, iar o candidatură comună la alegerile europarlamentare, locale și parlamentare din 2019 și 2020 ar fi doar o soluție pe termen scurt.

„Cred că oricum la alegerile europarlamentare este devreme să discutăm despre asta. Asta se poate discuta măcar după alegerile locale din 2020. De asemenea, cred că pentru alegerile parlamentare soluția corectă este candidatura independentă

CITIȚI MATERIALUL INTEGRAL AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *