Skip to content
Politică

Un şofer a fost prins de poliţie cu peste 200 de kilometri pe oră

Un şofer a fost prins de poliţie conducând cu o viteză de peste 200 de kilometri pe oră.

Într-un comunicat publicat, duminică, pe site-ul IGPR, instituţia anunţă că, în după-amiaza aceleiaşi zile, poliţiştii rutieri au depistat un bărbat de 42 de ani, care conducea, pe autostrada A3, cu viteza de 201 km/h.

„Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 945 de lei, totodată fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

La data de 13 martie a.c., în jurul orei 15.20, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 Ploiești -București, la kilometrul 17, au depistat un bărbat 42 de ani, din Costinești, care conducea cu viteză excesivă.

Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar, conducând cu viteza de 201 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 945 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!” se mai arată în comunicat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *