Skip to content
București Știri locale

Un șofer drogat și fără permis, prins polițiștii din Capitală cu 15 focuri de armă

transilvania365.ro

Un șofer de 21 de ani a refuzat, noaptea trecută, să oprească la semnalele polițiștilor și a început o cursă pe străzile Capitalei. Mai multe echipaje de poliție l-au urmărit pe tânărul teribilist, care s-a dovedit greu de prins.

Forțele de ordine au fost nevoite să tragă 15 focuri de armă, cinci în plan vertical și zece în direcția pneurilor. Șoferul a reușit să ajungă în localitatea Măgurele până să fie prins de polițiști. Patru tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani, au fost descoperiți în interiorul mașinii.

Forțele de ordine au aflat motivul care l-a determinat pe șofer să înceapă cursa nebună după ce tinerii au fost testați în vederea măsurării nivelului de alcool și de droguri din organism. Potrivit Antena 3, şoferul a ieșit pozitiv la rezultatul privind consumul de droguri. Mai mult, în urma verificărilor, polițiștii au aflat că acesta are „suspendată exercitarea dreptului de a conduce”.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *