Un sucevean a picat de 55 de ori examenul auto. O femeia ia mereu proba teoretică, dar e respinsă la cea practică

Sursă foto: Freepik

Un bărbat din Suceava a picat de 55 de ori examenul pentru permisul auto, în timp ce o suceveancă reușește să ia mereu proba teoretică, dar este respinsă de fiecare dată la proba practică.

Un sucevean a picat de 53 de ori examenul la proba teoretică, iar de alte două ori a ajuns să dea totuși și proba practică, dar a picat și la aceasta, scrie Obiectiv de Suceava.

”Încercăm să venim în sprijinul școlilor de șoferi și să insistăm asupra importanței ca viitorii conducători auto să dobândească în timpul cursurilor cunoștințe solide atât practice cât și teoretice. Fără să dau nume, avem persoane care au dat proba teoretică de 53 de ori”, a declarat Alexandru Moldovan, prefectul Sucevei.

Într-un alt exemplu, o femeie reușește să ia mereu proba teoretică, dar a picat de nu mai puțin de 8 ori la proba practică.

O suceveancă a picat de 12 ori proba teoretică, o alta pică mereu la cea practică

”Un domn de 27 de ani a fost respins la proba teoretică de 10 ori și la cea practică de 12 ori, neprezentându-se de 4 ori. O doamnă 40 de ani a luat proba teoretică, dar la proba practică a fost respinsă de 8 ori, tânăr de 22 de ani respins la proba teoretică de 8 ori, altul de 26 de ani respins la proba teoretică de 9 ori, persoană de 19 ani respinsă la proba teoretică de 6 ori, tot de 19 ani respins de 7 ori la proba teoretică. O doamnă de 44 de ani respinsă la proba teoretică de 12 ori”, a exemplificat prefectul.

Promovabilitatea la examenele pentru obținerea permisului auto în județul Suceava în anul 2023 a fost catastrofală. Un bilanț prezentat de prefect arată că la proba teoretică promovabilitatea a fost de 42,66%, iar la proba practică de 42,99%.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL