Incendiul de la Călimănești: Tânăr de 29 de ani printre muncitorii decedați

Incendiu Calimanesti
Sursa foto: vrancea24.ro

Tragedie într-o familie din comuna Cârligele, care a cutremurat întreaga comunitate. Printre cei patru muncitori morți în urma incendiului de la magistrala de gaze naturale de la Călimănești se află și un tânăr din Cârligele.

Acesta avea 29 de ani și lucra pe șantierul Autostrăzii Moldova, pentru a-și întreține familia. Făcuse nunta la începutul lunii septembrie, iar soția sa este însărcinată. Tânărul opera un utilaj, când a fost surprins, cel mai probabil, de suflul exploziei, conductei de gaze. Soția tânărului decedat este educatoare. Rudele, prietenii și reprezentanții primăriei s-au mobilizat pentru a sprijini familia care trece prin aceste momente cumplite. S-a apelat și la ajutorul cadrelor medicale, arată vrancea24.ro.

Potrivit IPJ Vrancea, încă din cursul nopții, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Vrancea, la locul incendiului s-a deplasat o echipă complexă formată din ofițeri specialiști – Serviciul Investigații Criminale și criminaliști, pentru a efectua cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În această cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, distrugere, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă precum și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: