Skip to content
Politică

UPDATE Un TIR a lovit mai multe persoane şi maşini

lugojinfo.ro

UPDATE 12.45

Procurorii gălăţeni au dispus începerea urmăririi penale faţă de şoferul de TIR care a lovit doi biciclişti şi nu a oprit la semnalele unui echipaj de Poliţie. S-a constatat că şoferul era în stare avansată de ebrietate, având o alcoolemie de 2 la mie.

Șoferul este Serghei Bruţchi, în vârstă de 30 de ani, din Belarus. După accidentarea celor doi el a părăsit locul accidentului, a lovit un polițist si mai multe mașini, în timpul unei curse în care a fost urmărit de poliție.

———————

Un şofer de TIR din Republica Belarus este audiat astăzi de către procurori, după ce, în cursul nopţii, acesta ar fi intrat cu tirul în mai multe persoane şi maşini pe o stradă din municipiul Galaţi.

Şoferul a fost prins după o urmărire care a avut loc pe străzile municipiului Galaţi, sâmbătă spre duminică noaptea. El este cercetat pentru trei tentative de omor, dar şi pentru alte infracţiuni- menționează news.ro.

Victimele nu au răni grave și deocamdată, nu se ştie dacă gestul şoferului de TIR a fost intenţionat sau dacă acesta fugea de Poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *