Skip to content
Covasna Știri locale

Un urs a băgat panică în autoritățile din Covasna. Prezenta animalului ajuns pe străzile din Sfântul Gheorghe a fost anunțată prin sistemul RO-ALERT

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna a transmis, miercuri dimineaţă, un mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT cu privire la existenţa unui urs pe raza localităţii Sfântu Gheorghe. Mai multe echipaje de jandarmi s-au deplasat în zonă, dar la vederea maşinilor, ursul s-a speriat şi a fugit în pădure. Zona este monitorizată în continuare de jandarmi şi echipaje de pompieri.

ISU Covasna a transmis, miercuri, un mesaj de avertizare utilizând sistemul RO-ALERT privind prezenţa unui urs pe rază localităţii Sfântu Gheorghe, scrie news.ro.

”Atenţie! Urs observat în zona Lunca Oltului! Evitaţi zona! Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Mihai Viteazul” al judeţului Covasna”, este mesajul transmis către populaţie.

Un apel pe numărul unic de urgenţă 112 semnala prezenţa animalului, iar mai multe echipaje de jandarmi s-au deplasat în zonă. Ursul s-a speriat de maşinile de intervenţie şi s-a retras în pădure.

Echipaje de jandarmi patrulează în continuare în zona Luna Oltului, iar un echipaj de pompieri cu o ambulanţă SMURD sunt prezente pentru asigurarea asistenţei medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *