Skip to content
Politică

Un vicepreședinte PNL a refuzat să voteze în turul 2

Unul din vicepreședinții PNL, care se confruntă cu probleme în justiție în această perioadă, a refuzat să își mai exercite dreptul de vot în turul II al alegerilor prezidențiale.

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, aflat în arest preventiv pentru 30 de zile, nu a mai dorit să voteze duminică, a precizat Popa Ana, preşedinta secţiei de votare nr.15 Braşov la care este arondat arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov (IPJ), potrivit Agerpres.

Conform acesteia, printre ceilalţi arestaţi care au votat se numără Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc, Gheorghe Paltin Sturza, dar şi fostul şef al Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămărjan.

„Un număr de 29 de solicitări pentru urna mobilă au fost de la arestul preventiv al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, şi totodată 29 de declaraţii completate. Printre cei care au votat se numără Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc, Gheorghe Paltin Sturza, dar şi fostul şef al Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămărjan. De această dată, printre declaraţii nu se află şi cea a lui Aristotel Căncescu„, a spus preşedinta secţiei de votare nr. 15 Braşov.

Reamintim că pentru primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale din 2 noiembrie, un număr de 26 de persoane aflate în arestul IPJ Braşov, printre care şi preşedintele CJ, Aristotel Căncescu, au solicitat urna mobilă pentru a vota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *