Una dintre victimele incendiului de la pensiunea Ferma Dacilor, junior la CSA Steaua

Sursă foto: Facebook/ Steaua București

CSA Steaua a precizat, marţi seară, că una dintre victimele incendiului de la pensiunea Ferma Dacilor ar fi Luca Ene, jucător legitimat la grupa Under 17 a Clubului Sportiv al Armatei.

Un frate al lui Luca, Matei, şi el legitimat la CSA, este internat în spotal împreună cu mama lor. “Luca, tatăl său şi fratele cel mic, Petru, se află pe lista persoanelor dispărute”, a adăugat CSA Steaua, citând informaţii neoficiale

“Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” este la curent cu ştirile referitoare la incendiul produs în dimineaţa zilei de astăzi, la pensiunea „Ferma Dacilor” din satul Tohani, judeţul Prahova.

Din nefericire, din informaţiile neoficiale primite până la această oră, una dintre victimele tragicului eveniment ar fi Luca Ene, jucător legitimat la grupa Under 17 a clubului nostru. Luca se afla în vacanţă pentru a petrece sărbătorile de Crăciun, alături de părinţii săi şi cei doi fraţi.

Luca, tatăl său şi fratele cel mic, Petru, se află pe lista persoanelor dispărute, în timp ce mama şi celălalt frate, Matei, legitimat şi el la clubul nostru, sunt internaţi în spital pentru a primi îngrijiri medicale.

În aceste clipe grele, care ţin cu sufletul la gură suflarea stelistă, suntem alături de toţi cei implicaţi în tragicul eveniment. Asigurăm familiile celor aflaţi în suferinţă de tot sprijinul nostru”, este mesajul postat de CSA Steaua în social media.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: