Skip to content
Politică

Undă verde pentru comisia de anchetare a alegerilor. Dragnea: O să aveți o surpriză!

libertatea.ro

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a revenit vizibil bronzat, joi dimineață, la Parlament, unde a discutat despre înființarea comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

”Parlamentul încearcă să aducă la iveală măcar o parte din adevăr. În pricipal, să vadă dacă anumite instituții au influențat în mod ilegal atât în desfășurarea alegerilor cât și rezultatului final. Poate acum avem șansa să ajungem la mai multe informații, să vedem. Eu am discutat cu colegii mei să ne gândim până miercuri la o posibilă modificare a regulamentului. Vom cere documente de la orice instituție publică. N-am cum să omit toate documentele cu care mergeam la emisiuni, în continuare cred că au fost fraudate alegerile prezidențiale din 2009. O să aveți o surpriză cu această comisie”, a declarat liderul PSD Liviu Dragnea.

”Am aflat de pe net despre prinderea lui Sebastian Ghiță”, a declarat liderul PSD, întrebat de unde a aflat despre capturarea fostului deputat PRU, Sebastian Ghiță.

 

1 comentariu la “Undă verde pentru comisia de anchetare a alegerilor. Dragnea: O să aveți o surpriză!

  1. In 2008 Basescu se gasea intr-o situatie extrem de grea : nu reusise sa guverneze cu Tariceanu care desi numit de el a colaborat cu PSD-ul, isi pierduse mult din electorat dupa greseala de a-si face fata europarlamentar cu sprijin PSD, Geoana avusese rezultate bune la parlamentarele din 2008 si parea de neoprit in castigarea alegerilor prezidentiale din 2009…
    Este momentul in care Basescu gaseste solutia, marea cacealma, o lectie exceptionala de trecut in manualele politicienilor. Este momentul in care se constituie primul guvern Boc intre PDL si PSD. Basescu da PSD-ului tot ce acesta cere : ministere, conducerea senatului si numirea presedintelui senatului ca vicepresedinte al CSAT, desi legea nu permitea. Acesta este momentul in care Basescu arunca nada si propune negociatorilor PSD, Hrebenciuc si Dragnea, ca sa guverneze impreuna 10-15 ani dar intr-o formula fara coabitare, in care sa para ca se si bat intre ei : daca Geoana castiga presedentia Elena Udrea va rupe PDL si va crea un partid care sa fie la guvernare cu PSD, daca castiga Basescu atunci Oprea va rupe PSD-ul si va veni la guvernare cu PDL. PSD-ul este extrem de fericit de aceasta intelegere si nu mai este vigilent in campania pentru prezidentialele din 2009, stia ca oricum este la guvernare si imparte prada.
    De ce dadea Oprea o masa in seara alegerilor ? Pentru ca prin realegerea lui Basescu, mos Nicolaie tocmai ii pusese in ghetute functia de vice- prim ministru !
    Cred ca presedintele comisiei parlamentare de ancheta a alegerilor presidentiale din 2009 va trebui sa-l audieze si pe Liviu Dragnea pentru a vedea cum acesta l-a tradat pe Geoana, iar mai tarziu a recidivat si l-a tradat si pe Ponta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *