Unde a greşit Simona Halep. Acuzaţiile unui ofiţer antidoping

Sursă foto: Twitter (X)

Simona Halep (32 de ani) a fost suspendată 4 ani de tribunalul Sport Resolutions și, încă de când s-a dat acest prim verdict, pe baza dovezilor din dosar, constănțeanca e vinovată. Firește, „Simo“ și echipa ei de avocați contestă această concluzie la care au ajuns foarte mulți dintre cei care au studiat dosarul și acum așteptăm verdictul TAS.

Până să vedem dacă arbitrii de la Lausanne vor înțelege altceva din dosarul Halep, cazul a fost analizat de Sorin Văleanu, unul dintre cei mai experimentați ofițeri de control antidoping. Acesta a avut o intervenție în cadrul emisiunii „De vorbă cu Diaspora“, de la Radio Gold FM, moderată de Mihai Rusu și Alin Stanciu. Declarațiile sale de aici au fost preluate de prosport.ro.

Ce a spus Sorin Văleanu despre cazul de dopaj în care e implicată Halep?
*Sportivii ăștia foarte buni și antrenorii lor primesc de la federații o listă întreagă cu suplimente alimentare, care sunt controlate, verificate și au voie să le ia fără probleme. Dacă un sportiv decide să ia altceva decât suplimentele aprobate de federație sau ANAD (n.r. – Agenția Națională Antidoping), atunci o face pe riscul lui!

Citeste mai mult aici

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: