Skip to content
Sport

Unde își petrec sărbătorile de iarnă politicienii din România

deputatdecluj.ro

Politicienii din România, printre care preşedintele Klaus Iohannis, premierul Mihai Tudose, dar şi liderul PSD Liviu Dragnea aleg să petreacă sărbătorile de iarnă în ţară, alături de familie şi de prieteni.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că îşi va petrece sărbătorile acasă. „Acasă. Acasă, la Teleorman, la Bucureşti”, a spus Liviu Dragnea la Parlament, întrebat unde va petrece Crăciunul şi Revelionul.

Premierul Mihai Tudose va merge și el acasă, la Brăila, pentru a-şi petrece Crăciunul. Totodată președintele Klaus Iohannis a precizat miercuri, că îşi va petrece sărbătorile atât la Sibiu, cât şi la Bucureşti.

La rândul său, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus că îşi va petrece sărbătorile pe meleagurile autohtone. Îmi voi petrece sărbătorile în cel mai frumos loc din lume: în ţara mea”, a subliniat Daea, la Parlament.

Liderul USR, Dan Barna a precizat că de sărbători va fi la Galați, alături de familie, în timp ce Senatorul PNL, Alina Gorghiu, a declarat că îşi va petrece sărbătorile la Curtea de Argeş, alături de familie şi de rude, iar Revelionul îl va petrece la Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *