Skip to content
Politică

Unde lucrează Ludovic Orban? Probleme de moralitate politică pentru acesta? EXCLUSIV

specialarad.ro

Redacția PSnews.ro a aflat unde lucrează președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban. Firma unde activează – cel puțin în scripte – liderul PNL are o istorie interesantă. Totuși, mai interesant decât atât este felul în care reușește șeful liberalilor să-și îndeplinească obligațiile de serviciu pentru norma stabilită prin contractul de muncă și în schimbul banilor primiți.

VEDEȚI ȘI: Veniturile lui Orban, un mister. Care sunt explicațiile liderului PNL

Așa cum puteți citi în articolul de mai sus (ce redă dialogul punctual dintre Ludovic Orban și jurnalistul Răzvan Dumitrescu), fostul ministru al Transporturilor a declarat duminică seară la Antena 3 că trăiește dintr-un salariu încasat de la o firmă apropiată de un membru al partidului. Totuși, Orban a refuzat să spună care este numele firmei și pentru ce anume a fost angajat.

PSnews.ro va reveni în această seară cu primele informații despre compania unde este în prezent angajat fostul deputat. Totodată, vă vom prezenta amănuntul care riscă să ridice unele semne de întrebare de ordin moral în jurul celui care conduce acum cel mai mare partid de opoziție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *