Skip to content
Politică

Unde și-a început Ludovic Orban campania electorală

Ludovic Orban a început un tur al filialelor PNL după desemnarea sa drept candidat al partidului pentru postul de primar general. Prima manifestare a liderului liberal s-a desfășurat în Sectorul 4 unde a participat la o dezbatere organizată de Marius Rogin.

Cei doi au vorbit cu reprezentanții mediului de afaceri din Sectorul 4 despre dezvoltarea Bucureștiului și felul în care administrația locală trebuie să sprijine mediul de afaceri. Fost ministru al transporturilor, Orban a fost interpelat de participanți pe tema traficului auto din București.

" "

„Este nevoie de o dezvoltare a infrastructurii de transport a orașului. Este mai ieftin să cumperi în leasing autobuze noi decât să repari o flotă de mașini care este depășită de foarte multă vreme. Dezvoltarea trebuie făcută cu viziune. Nu se poate să să modernizeze de trei ani linia de tramvai din Pantelimon pentru ca apoi să fim nevoiți să stricăm tot pentru a realiza metroul”, a spus Ludovic Orban.

Marius Rogin le-a vorbit participanților despre felul în care administrația locală poate să ajute dezvoltarea economică a unei zone.

Trebuie să sprijinim antreprenorii pe de o parte, iar pe de altă parte trebuie să îi determinăm să întoarcă acest ajutor spre comunitate. Sistemul de taxe locale trebuie să fie gândit în așa fel încât să ajute dezvoltarea afacerilor. Sistemul de educație trebuie ajustat pentru a veni în sprijinul companiilor în căutare de forță de muncă. Dacă nu este încurajată dezvoltarea economică a micilor întreprinzători, statul va ajunge la mâna marilor corporații nu pot fi impozitate corespunzător”, a declarat liderul PNL sector 4.

Ludovic Orban este de părere că moștenirea lasată în urmă de administrația Oprescu este un dezastru.

„Am văzut ce poate PSD-ul. Oamenii au votat autostrada suspendată. Oamenii au ales tot felul de bazaconii pe care le-a prezentat Sorin Oprescu. Astăzi se vede ce a însemnat acel vot. Cel care se duce la Primăria Capitalei își ia o cruce în spinare”, a punctat candidatul desemnat de PNL pentru funcția de primar general.

La rândul său Rogin a spus că este încrezător în șansele colegului său de a câștiga fotoliu de primar general.

Sunt convins că Ludovic Orban va câștiga lupta și va conduce Capitala. Din această postură el va ajuta și Sectorul 4 pentru că unele lucruri trebuie rezolvate de primarul de sector împreună cu primarul general”, a punctat Marius Rogin.

5329d5b8-766b-4ca6-83c0-0da86360aa02

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *