Skip to content
Politică

Unde și-a început Macovei campania electorală. Se inspiră de la Udrea?

Candidatul independent la alegerile prezidențiale din acest an, europarlamentarul Monica Macovei şi-a început campania electorală pentru alegerile prezidenţiale la Timişoara, într-o hală dezafectată a unei foste fabrici.

Pe de altă parte, în urmă cu câteva zile, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Elena Udrea, si-a lansat programul pentru Romania printre ruinele unei hale dezafectate, ale fostei uzine Republica.

Macovei s-a întâlnit, sâmbătă, la Timişoara, cu simpatizaţii săi într-o hală dezafectată a fostei fabrici Fructus, aflată în apropierea centrului oraşului, ea spunând că a ales să îşi înceapă campania electorala la Timişoara, deoarece din acest oraş a început libertatea românilor, în urmă cu 25 de ani, potrivit mediafax.ro

”Am decis să încep campania electorală la Timişoara pentru că în urmă cu 25 de ani aici a început libertatea. Vreau ca de aici să înceapă schimbarea României. Schimbarea României se numeşte de fapt transformarea României în toate acele porunci pe care le-am pus pentru ţară. Schimbarea deja nu mai înseamnă nimic, sunt cuvinte goale. Ponta e de doi ani la putere şi acum promite schimbarea. Băsescu e preşedinte de zece ani şi încă vorbeşte de schimbare. Tăriceanu şi Udrea vorbesc de schimbare deşi au fost şi ei la putere. Iohannis vorbeşte de asemenea de schimbare”, a spus Macovei.

Întrebată dacă a minţit vreodată în politică, Macovei a evitat să dea un răspuns, afirmând că programul său politic este unul original.

”Tot ce e în programul meu e original şi acestea sunt idei fireşti şi normale pentru societate. Multă lume a spus că ele par excepţionale, ele sunt normalitatea. Numai că în România nu avem normalitate de 25 de ani. Desigur că nu candidez pentru funcţia de prim-ministru, nu se candidează pentru această funcţie, dar un preşedinte trebuie să aibă viziune pentru ţară, trebuie să ştie ce vrea pentru fiecare domeniu”, a spus Macovei.

Organizatorii evenimentului au spus că au ales o hală dezafectată a unei fabrici în semn de protest faţă de privatizările din România.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *