Unde și-a început Macovei campania electorală. Se inspiră de la Udrea?

Candidatul independent la alegerile prezidențiale din acest an, europarlamentarul Monica Macovei şi-a început campania electorală pentru alegerile prezidenţiale la Timişoara, într-o hală dezafectată a unei foste fabrici.

Pe de altă parte, în urmă cu câteva zile, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Elena Udrea, si-a lansat programul pentru Romania printre ruinele unei hale dezafectate, ale fostei uzine Republica.

Macovei s-a întâlnit, sâmbătă, la Timişoara, cu simpatizaţii săi într-o hală dezafectată a fostei fabrici Fructus, aflată în apropierea centrului oraşului, ea spunând că a ales să îşi înceapă campania electorala la Timişoara, deoarece din acest oraş a început libertatea românilor, în urmă cu 25 de ani, potrivit mediafax.ro

”Am decis să încep campania electorală la Timişoara pentru că în urmă cu 25 de ani aici a început libertatea. Vreau ca de aici să înceapă schimbarea României. Schimbarea României se numeşte de fapt transformarea României în toate acele porunci pe care le-am pus pentru ţară. Schimbarea deja nu mai înseamnă nimic, sunt cuvinte goale. Ponta e de doi ani la putere şi acum promite schimbarea. Băsescu e preşedinte de zece ani şi încă vorbeşte de schimbare. Tăriceanu şi Udrea vorbesc de schimbare deşi au fost şi ei la putere. Iohannis vorbeşte de asemenea de schimbare”, a spus Macovei.

Întrebată dacă a minţit vreodată în politică, Macovei a evitat să dea un răspuns, afirmând că programul său politic este unul original.

”Tot ce e în programul meu e original şi acestea sunt idei fireşti şi normale pentru societate. Multă lume a spus că ele par excepţionale, ele sunt normalitatea. Numai că în România nu avem normalitate de 25 de ani. Desigur că nu candidez pentru funcţia de prim-ministru, nu se candidează pentru această funcţie, dar un preşedinte trebuie să aibă viziune pentru ţară, trebuie să ştie ce vrea pentru fiecare domeniu”, a spus Macovei.

Organizatorii evenimentului au spus că au ales o hală dezafectată a unei fabrici în semn de protest faţă de privatizările din România.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL