Skip to content
Societate

Unde va fi înmormântat Nelu Ploieșteanu. Locul avea o semnificație aparte pentru artist

facebook
" "

Nelu Ploieşteanu, unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de muzică lăutărească, s-a stins din viață vineri dimineaţă. Artistul, în vârstă de 70 de ani, era infectat cu coronavirus. În curând, interpretul va fi înmormântat.

El era internat în stare critică, la Secţia ATI Toxicologie de la Spitalul Floreasca, plămânii fiind afectaţi în proporţie de 70%. El a rămas intubat până în această dimineață când s-a stins, în ciuda tuturor eforturilor făcute de medici pentru a-l ţine în viaţă.

" "
" "

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat în Cimitirul Străulești 2, lângă fiul Mihăiță

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat cât mai rapid, din cauza condițiilor epidemiologice, în Cimitirul Străulești 2, lângă fiul său, Mihăiță, de 32 de ani, potrivit Cancan.ro.

Singurul său fiu, Mihăiță, s-a stins din viață în 2018, fiind bolnav de tetrapareză spastică. Cauza degradării lui a fost un vaccin făcut în copilărie. Se pare că aceasta a și fost dorința interpretului, aceea de a fi înmormântat lângă fiulul lui.

„Eu l-am visat doar odată. Copiii mei îl visează mereu. Chiar astăzi, fetiţa mea l-a visat ca le dădea pepene să mănânce. Fetele mele sunt într-o legătură directă şi divină cu el. Băiatul are aproape cinci luni de când a murit, niciodată nu am lipsit de acolo (n.r. de la mormânt). Am făcut un sanctuar. Este cel mai frumos cavou din tot cimitirul. Nu ştiu cum am reuşit să merg mai departe. Cred că Bunul Dumnezeu ne-a ajutat să rezistăm. Soţia mea spune că nu ştie să mai meargă fără el.  Ne este foarte greu. Toţi copiii dorm cu poza lui, dar eu evit să mă uit la poze. Dumnezeu ne-a dat putere. Le-am spus copiilor că viaţa lor trebuie să meargă înainte.”, a spus Nelu Ploieşteanu, la scurt timp de la decesul fiului său, la Antena Stars.

Decesul marelui artist a fost anunţat pe reţelele de socializare de Mara Bănică. „Speram să nu primesc niciodată vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu şi să-ţi odihnească sufletul în Rai!”, a scris aceasta pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *