Skip to content
Politică

Unde va locui Traian Băsescu după terminarea mandatului de preşedinte

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, că nu a primit niciun răspuns cu privire la locuinţa în care va sta după încheierea mandatului, ca fost şef al statului, menţionând că mai rămâne în Vila Lac 3 pentru 60 de zile.

Băsescu a fost întrebat dacă a primit vreun răspuns cu privire la locuinţa ce-i va fi alocată în calitate de fost şef de stat de către Guvern.

Nu am primit niciun răspuns, deocamdată ştiu de la SPP că cea din Mihăileanu nu poate fi protejată şi nu corespunde stadardelor de securitate, pentru că sunt nouă familii acolo. Dar deocamdată stau la Lac 3, am 60 de zile timp în care să locuiesc acolo. Nu asta mă frământă”, a răspuns Băsescu.

Premierul Ponta a declarat, în 3 noiembrie, că intenţionează să iniţieze o modificare a legislaţiei actuale, astfel încât foştii preşedinţi ai ţării care au primit deja o locuinţă de la stat să nu mai poată primi încă o locuinţă de stat, precizând că locuinţa lui Băsescu din strada Mihăileanu a fost luată de la stat, informează realitatea.net.

1 comentariu la “Unde va locui Traian Băsescu după terminarea mandatului de preşedinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *