Skip to content
Politică

Unde va locui Victor Ponta dacă va câștiga alegerile

Preşedintele Traian Băsescu a trimis o cerere Secretariatului General al Guvernului pentru a-i atribui o locuinţă după ce i se va termina mandatul de preşedinte, la 21 decembrie. În acest context, premierul Victor Ponta a fost întrebat unde va locui dacă va câștiga alegerile din noiembrie.

”Nu s-a răspuns (n.r. – cererii președintelui). Sincer cred că ar trebui să modificăm legea și cred că foștii șefi ai statului care au o locuință nu au de ce să primească o locuință. Știu că Băsescu și-a acordat el o locuință, poate nu ar trebui să mai plătim din bani publici. Eu sunt prim-ministru de doi ani și nu stau la RAAPPS. Stau acasă la mine. Și dacă câștig alegerile voi sta tot acasă la mine”, a declarat Victor Ponta.

7 comentarii la “Unde va locui Victor Ponta dacă va câștiga alegerile

  1. E simplu sa apari la TV si sa spui ca vrei sa modifici Legea, dar nu te gandesti deloc, sau nu te duce mintea ca nu poti aplica o lege retroactiv. Asta desi esti un fost procuror SECURIST, si ar trebui sa ai habar de legislatie. Daca ar fi dupa tine toti presedinti, fosti sau viitori, ar trebui sa aplice pentru programul „Prima Casa”. Ce minte stralucita mai ai mai fecior. Intrebarea e simpla: de ce nu ai spus acest lucru acum un an, sau doi sau cand era presedinte TATUCUL tau, Iliescu? Cum era ca el si Nina sa nu fi beneficiat de aceasta prevedere? ca nu cred ca Iliescu nu avea casa. Sau probabil era HOMLESS?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *