Skip to content
Politică

Unirea României cu Republica Moldova: campanie de strângere de semnături pentru revizuirea Constituției

facebook.com

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a anunţat într-o conferinţă de presă alături de liderul mişcării unioniste „Acţiunea 2012” că se implică în campania de strângere de semnături pentru iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei astfel încât să se deschidă calea pentru unirea Republicii Moldova cu România.

Iașul va da startul acestei campanii de strângere de semnături. Deja avem și formatul grafic al acelor flyere pe care o să începem să le împărțim, după care vom încerca să facem și campanii mobile de strângere de semnături în autobuzele noastre, cele tricolore, mergând prin campusurile universitare, peste tot pe unde este nevoie. Primul voi fi eu care va semna pentru a putea să aducem pe tapetul Parlamentului României acest frumos proiect. Vom lua legătura cu toate centrele din diaspora pentru a face campanie de strângere de semnături și în afara țării”, a anunțat Chirica

Campania a fost demarată de George Simion alături de mai multe organizaţii unioniste, care au format Alianţa pentru Centenar. Mihai Chirica este primul primar de oraş important care aderă la această acţiune.

Articolul poate fi citit în întregime pe: B1.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *