Skip to content
Educație

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu suspendă cursurile până la 22 martie. Consiliul Naţional al Rectorilor din România recomandă tuturor universităţilor suspendarea cursurilor

facebook

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a decis, miercuri, suspendarea cursurilor până pe 22 martie, a declarat rectorul Sorin Radu.

Se vor suspenda activităţile didactice ‘face to face’ în perioada 12-22 Martie„, a precizat Sorin Radu.

Consiliul Naţional al Rectorilor din România a recomandat, de marţi, universităţilor suspendarea cursurilor până pe 22 martie, pentru a exista „coerenţă instituţională” la nivelul sistemului de învăţământ superior.

Consiliul Naţional al Rectorilor din România a decis să recomande tuturor celor 75 de universităţi membre suspendarea cursurilor până în data de 22 martie cu condiţia indentificării unor soluţii online, acolo unde este posibil, şi sub rezerva aprobării în consiliile de administraţie ale fiecărei universităţi membre. CNR consideră că aceste măsuri se impun pentru a asigura coerenţă instituţională la nivelul sistemului de învăţământ superior din România”, a declarat marţi, pentru Agerpres preşedintele CNR, Sorin Cîmpeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *