Skip to content
Politică

UNPR lansează un nou avertisment către Ponta și PSD: ”UNPR e dezlegat de sarcini”

Unul din cei mai vechi și mai experimentați oameni politici, proaspăt trecut în barca UNPR, face luni o declarație tranșantă despre planurile și susținerea pe care partidul condus de Gabriel Oprea i-o oferă PSD-ului și lui Victor Ponta.

Vasile Gherasim, fost parlamentar al PDL, a precizat luni că UNPR îl va susține în continuarea pe Victor Ponta, dar acest lucru nu se va mai întâmpla în ipoteza în care actualul premier va pierde șefia PSD și se va cere înlocuirea acestuia din poziția de premier.

”UNPR va merge in continuare cu Victor Ponta, cu Guvernul Ponta. (…) La ora actuala opozitia are 140 si ceva de voci. Deja cei din opozitie au votat. Sunt variante, nu cred ca PSD vrea sa renunte la putere. Daca renunta la Victor Ponta trebuie sa aiba un lider care sa fie sustinut. E greu de crezut că se va întâmpla acest lucru. Daca Guvernul Ponta dispare, UNPR e dezlegat de sarcini ca s-o spunem mai pe romaneste, deci nu va sustine un Guvern care nu mai exista. Cartile sunt in mana PSD-istilor”, a precizat Vasile Gherasim luni la B1.

Acest avertisment voalat lansat de liderul UNPR este al doilea, după ce săptămâna trecută, primarul din Baia Mare și șef al UNPR Transilvania, a precizat că ” în 16 noiembrie l-am sprijinit degeaba pe Ponta.” Nemulțumirea lui Cherecheș provine din nealocarea fondurilor solicitate de edilul din Baia Mare de la Guvernul României.

Citește și: Unul din apropiații lui Oprea dă semnalul trădării UNPR: ” În 16 noiembrie l-am sprijinit degeaba pe Ponta”

 

foto: cotidianul.ro

2 comentarii la “UNPR lansează un nou avertisment către Ponta și PSD: ”UNPR e dezlegat de sarcini”

  1. E groaznic, lupta pentru ciolan de 25ani, in loc sa faca ceva pentru saracii romaniei.Si se critica perioada Ceusescu.Diferenta, nu se spune tov, se spune domn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *