Skip to content
Politică

UNPR reactioneaza. Nicolicea comenteaza solutiile pe care le are Ponta: „Daca demisioneaza avem…”

Ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul Eugen Nicolicea a avut, vineri seara, o interventie telefonica in cadrul emisiunii „Ultimul cuvânt”, realizată de Cătălin Striblea, de la postul de televiziune B1 TV.

Intrebat de realizatorul emisunii cum vede recenta punere sub urmarire penala a Primului Ministru, Nicolicea a subliniat ca demisia din functia de Premier a lui Ponta ar crea o instabilitate politica, urmata de instabilitate economica.

Ceea ce repetam de mai multa vreme si anume ca o instabilitate guvernamentala duce la o instabilitate economica si acest lucru este de evitat. Daca demisioneaza avem o instabilitate guvernamentala.”, a declarat vicepresedintele UNPR.

De asemenea, ministrul a mentionat ca Victor Ponta este nevinovat pana la proba contrarie si ca oricum „pentru faptele acelea de dinainte de mandat nu exista posibilitatea ca cineva sa il suspende sau sa il demita. Asa scrie in lege si tre sa respectam legea fie ca ne pace fie ca nu.

Concret, liderul Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei si-a declarat sprijinul pentru Premierul in functie, subliniind ca partidul din care face parte are o relatie „corecta” atat cu Primul Ministru cat si cu Presedintele.

Noi il spriinim pe Premierul Ponta asa cum am spus si pe Presedintele Iohannis in toate actele sale si avem o relatie corecta.„, a afirmat Nicolicea.

Parerea mea este ca domnul Ponta nu trebuie sa demisioneze pentru ca ar crea o instabilitate economica.„, a conchis vicepresedintele UNPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *