Skip to content
Politică

UNPR şi premierul tehnocrat. Cum este afectat viitorul României

Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) şi premierul tehnocrat. Cum este afectat viitorul României în acest context politic.

Într-un status postat, marţi, pe Facebook, senatorul UNPR de Buzău Constantin Popa scrie că, în urma consultărilor de la Palatul Cotroceni, formaţiunea din care face parte confirmă sprijinul pentru propunerea preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la desemnarea unui nou prim-ministru.

„E momentul sa punem capat incertitudinii care planeaza pe scena politica si sa rezolvam solicitarile cetatenilor.

Intelegem nemultumirile exprimate de romani, mai ales prin protestele din ultimele zile si de aceea vom sustine politica adoptata de presedintele Klaus Iohannis, considerand-o un raspuns satisfacator in raport cu situatia actuala. Consultarile de la Cotroceni sunt un punct de referinta pentru viitorul tarii, in conditiile in care noul Guvern va trebui sa-si asume legea bugetului, parghie economica importanta pentru stabilitatea economica a tarii si a cetatenilor. Vom continua sa respectam drepturile cetatenilor, sa luptam pentru asigurarea unui confort economic stabil. Prin proiectele noastre, am sprijinit tinerii, proiectul “Primul loc de munca” e un exemplu elocvent. Cu pensionarii avem incheiate deja protocoale de colaborare. Legea salarizarii e un alt punct de referinta prin care rasplatim performanta si profesionalismul bugetarilor. Pentru fiecare categorie sociala am luptat sa implementam solutii viabile necesare cresterii nivelului de trai.

Sprijinirea unui premier tehnocrat demonstreaza ca membrii clasei politice se gandesc la viitorul tarii si nu la propriul interes”, transmite Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *