Skip to content
Politică

UNPR Suceava și-a stabilit strategia pentru alegerile din 2016

" "

UNPR Suceava și-a stabilit strategia pentru alegerile locale din 2016, după ce au adoptat o rezoluție prin care și-a făcut publică intenția de a candida separat pe liste.

Reprezentantii UNPR Suceava au anuntat, marti, printr-un comunicat de presa, ca, in cadrul sedintei de sfarsit de an, Biroul Politic Judetean a analizat activitatea organizatiei in 2015, fiind adoptata o rezolutie prin care s-a transmis conducerii nationale a partidului dorinta organizatiei Suceava de a participa singura la alegerile din 2016, informează hotnews.ro. 

" "
" "

Totodata, au fost transmise si propunerile pentru imbunatatirea activitatii in judet si o prezentare a stadiului in care se afla procesul de fuziune UNPR-PPDD in judet, in urma caruia organizatia are acum 89 de consilieri locali, dintre care trei viceprimari si organizatii in aproape toate localitatile.

„Cu aceasta zestre, organizatia Suceava va intra in anul 2016, an electoral important, si va incerca sa-si atinga obiectivul de a deveni a treia forta politica din judet”, se arata in comunicat.

UNPR si PSD nu au anuntat inca daca vor candida pe liste comune sau separate la alegerile de anul viitor. Viceliderul de grup din Senat Haralambie Vochitoiu a declarat pentru HotNews.ro la finalul lunii noiembrie ca UNPR isi doreste sa candideze pe liste comune cu PSD si in 2016.

Si celalalt membru al fostei aliante de guvernare, partidul ALDE condus de Calin Popescu Tariceanu, a dat de inteles ca va candida pe liste separate anul viitor, dupa ce astfel de decizii au fost luate in mai multe judete.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *