Skip to content
Politică

UNPR trece de partea PNL. Cum îi sprijină Oprea pe liberali

Uniunea Naţioală pentru Progresul României (UNPR) trece de partea Partidului Naţional Liberal (PNL). Cum îi sprijină Gabriel Oprea pe cei conduşi de Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.

Liderul UNPR a anunţat, vineri, după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, că formaţiunea pe care o reprezintă este de acord cu alegerile anticipate.

„Suntem total de acord şi susţinem alegerile anticipate şi sprijinim stabilitatea României”, a declarat Oprea.

El a mai spus că a fost „prima şi ultima şedinţă de Guvern” cea care a avut loc recent şi a fost condusă de prim-ministrul interimar Sorin Cîmpeanu.

„Prin depunerea mandatului de către prim-ministrul Victor Ponta, întregul Guvern este demisionar. La MAI, la comanda ministerului, se află secretarul de stat, generalul-magistrat Ilie Botoş”, a explicat Gabriel Oprea.

În rest, Oprea a transmis obişnuitele mesaje: coaliţia funcţionează, UNPR îl susţine pe preşedintele României, ţara este stabilă şi sigură etc.

„De fiecare dată, UNPR l-a susţinut în problemele de securitate naţională pe preş RO, fiindcă este ales de poporoul român şi este normal să facem acest lucru. Orice formulă pe care preşedintele României Klaus Iohannis, în dialog cu partidele politice, cu delegaţii din stradă o va dori va fi sprijinită de UNPR: prim-ministrul, formula de guvern de tehnocraţi… România este o ţară sigură, o ţară membră NATO şi UE, o ţară care generează stabilitate şi securitate. Aşa trebuie să rămână. Trebuie să ascultăm glasul democratic al străzii. Este normal să-l sprijinim pe preşedintele României, care este ales de poporul român, în orice formulă guvernamentală, ca să reuşim stabilitatea României, iar România să fie şi de acum încolo o ţară sigură, care generează stabilitate şi securitate”, a mai arătat Gabriel Oprea.

2 comentarii la “UNPR trece de partea PNL. Cum îi sprijină Oprea pe liberali

  1. Aceeasi atitudine de izmenar dintotdeauna. Un pupincurist demn de dispret, care ar face orice sa iasa din dezastrul personal in care a intrat prin suferinta altora. Bine, toate astea… in interes national ! Mi-e scarba !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *