Skip to content
Magazin

UNTOLD păcălește încă o dată fanii: Untold Odyssey a fost anulat în secret. Buta e pe sponci cu banii!

youtube

UNTOLD mai păcălește o dată fanii. Untold Odyssey nu se mai ține. Firmele care gestionează Untold și Neversea nu și-au depus bilanțurile fiscale pe 2020.

Potrivit ziardecluj.ro, cel care a sesizat procurorii despre falsurile grosolane din acte făcute de „junta” Untold la prima ediție, atrage atenția asupra unei noi fraude: Untold Odyssey!

Prima ediţie a festivalului Untold, organizată în 2015 de Federaţia Share, a fost finanţată cu circa 400.000 de euro de Primăria Cluj-Napoca pe baza unor documente falsificate. Din rechizitoriul procurorilor reiese că organizatorii au luat bani împrumut de la fiul unui milionar clujean pentru a plăti avansul artiştilor, apoi au trimis o serie de documente falsificate municipalităţii, pentru a obţine finanţarea nerambursabilă.

Tot Ziar de Cluj a aratat cum, an de an, Buta își bagă în buzunar camioane de euro din banii rămași pe brătările electronice ale festivalierilor după închiderea evenimentului.

Tot Ziar de Cluj a fost publicația care a prezentat pentru prima oară culisele dosarului de consum de droguri care i-a vizat pe „fondatorii” Untold: Bogdan Buta, fondatorul UNTOLD, băiat de securist, tatăl lui fiind șeful SRI Aiud. Bogdan Buta consuma cot la cot iarba cu Sorin Gadola și Ionuț Morariu, la cabana milionarului clujean:

2020 a fost un an nasol pentru Buta, caci nu a putut organiza ediția anuală a festivalului Untold. Ca să țină „focul” Untold aprins și să mai cașcavalească niște sute de mii de euro, ce s-a gândit Buta: „Ia să bag eu o duma de marketing, în stilul Boc! Și a scremut „conceptul” Untold Odyssey! În stilul său caracteristic, Buta a construit butaforia de reclamă exagerata marca Untold, inundând spațiul public cu evenimentul de „talie mondială”:

Festivalul UNTOLD Odyssey, organizat pe un vas de croazieră în Marea Mediterană, se va desfășura în perioada 1-5 septembrie 2021. În cele cinci zile de croazieră, cei aflați pe vas vor avea parte de concerte live, show-uri de artificii și experiențe care vor face din această călătorie una memorabilă. 

Vasul va străbate destinații de top de pe harta mondială a distracției – Roma, Ibiza și Barcelona, iar line-up-ul va include artiști și DJ-i recunoscuți la nivel internațional„, se spunea in comunicările Untold.

Preturile pentru pachetele oferite erau foarte scumpe:

Toata pachetele includ cazarea în unul dintre apartamentele de la bord, mâncare (full board meals), acces la concerte și acces la internet.

Rhapsody Class – 1390 de euro/pers

Charmed Class – 1845 de euro/pers

Euphoria Class (include o cină privată, de grup, cu artistul preferat) – 3070 de euro/pers

Elysium Class (cazare în cele mai luxoase apartamente, în partea superioară a vasului, unde sunt cazați și artiștii) – 4900 de euro/pers

Vezi continuarea pe ziardecluj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *